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Mastering Pasta: The Art and Practice of Handmade Pasta, Gnocchi, and Risotto (English Edition) - de Marc Vetri (Author)
Details Mastering Pasta: The Art and Practice of Handmade Pasta, Gnocchi, and Risotto (English Edition)
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Le Titre Du Fichier | Mastering Pasta: The Art and Practice of Handmade Pasta, Gnocchi, and Risotto (English Edition) |
Date de Parution | |
Traducteur | Anushri Barcley |
Quantité de Pages | 568 Pages |
Taille du fichier | 42.09 MB |
Langue | Anglais & Français |
Éditeur | Phaidon Press |
ISBN-10 | 1748001565-CDF |
Format de Livre | AMZ PDF EPub DOCX TXT |
Créateur | Marc Vetri |
EAN | 782-7486910994-PCH |
Nom de Fichier | Mastering-Pasta-The-Art-and-Practice-of-Handmade-Pasta-Gnocchi-and-Risotto-(English-Edition).pdf |
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以前の漢字文化資料館で掲載していた記事です。2008 年以前の古い記事のため、ご留意ください。 【送料無料】【Mastering Pasta The Art and Practice of Handmade Pasta Gnocchi and Risotto】 1607746077
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